Nærområdet i Zeniamar

Det er mange flotte butikker og restauranter i gangavstand fra leiligheten. Innenfor en radius på maks 1,5 km finner du så mange restauranter og puber at du kan velge en ny hver eneste gang du ønsker i hele ditt opphold. Det er ca 12–15 min gange til nærmeste strand. Det er flotte forhold for barn i området, med lekeapparater, volleyballbaner og en Beach bar.

For øvrig ligger Sør-Europas største shoppingsenter Zenia Boulevard (http://zeniaboulevard.es/inicio) bare 2 km unna leiligheten. Dette shoppingsenteret åpnet i September 2012. Andre fine shoppingsenter i nærheten er Habbaneras og Dos Mares, sist nevnte har stort sett åpent alle dager også søndager.

Dagligvarer kan man gjøre på en av Carrefour, Lidl eller tilsvarende butikk i nærområdet. Eller dersom barna blir sultne finnes både MC Donalds og Burger King i gangavstand fra leiligheten.

 

Markeder

Hver dag er det markeder med salg av alt fra ferske frukter og grønnsaker til klær, tilbehør og suvenirer. Klikk på de forskjellige dagene for å se hvor det er marked denne dagen.

 • Callosa, Santa Pola, Elche
 • Mil Palmeras (17.00 – 20.00)
 • Guardamar, Polop de la Marina, Novelda, Sax, La Mata, San Miguel de Salinas, Callosa de Segura
 • Alicante, San Javier, Rojales, Aspe, San Javier
 • Fredagsmarked – Torrevieja senter
  Hver fredag fra 09:00 – 14:00 finner du et av Costa Blanca’s største markeder i Torrevieja sentrum. Her finnes alt fra fersk frukt og grønnsaker til klær, tilbehør og m.m.
 • Playa Flamenca
  Hver lørdag fra 09:00 – 14:00 finner du et tilsvarende marked som i Torrevieja, men i mindre skala ved Playa Flamenca (Orhiuela Costa). Dette markedet blir mer og mer populært.
 • Guardamar – Campo de Guardamar
  Hver søndag fra 09:00 – 14:00

 

Fritidsaktiviteter

Golf

Costa Blanca er et perfekt sted for golf ferie. Flere og flere golfere oppdager gleden av en golf ferie i Costa Blanca, Spania. Selv kan jeg anbefale, Las Ramblas, en litt krevende bane som ligger ca 10 minutters kjøretur unna leiligheten. Den gjennomsnittlige vinteren på Costa Blanca gir mindre nedbør enn i de andre regionene i Spania. Derfor legger mange golfere vinterens golfferie/trening til dette området. Det finnes mange golfbaner like i nærheten av leiligheten, noe som gjør at du kan velge mellom tjenester og kvalitet som tilbys ved de forskjellige banene. I Villa Martin området ligger det 3 baner, Las Ramblas, Villamartin, og La Finca samt at du har Real Club de Golf ved Campoamor.

Det finnes også mange golfbaner i regionen, hvis du utvider litt på området du ønsker å reise for og spille golf er mulighetene mange her nede på Costa Blanca kysten.

Tennis og basketball

I umiddelbar nærhet til leiligheten ligger det tennisbane og basketballbane.